• Celebració del Dia Mundial de la Poesia, 21 de març

  El CNL de l’Hospitalet participarà en l’acte de celebració del Dia Mundial de la Poesia que organitza l’Ateneu de Cultura Popular, el mateix dia 21, a les 19 h, a la seu de l’entitat (carrer de Sta. Anna, 1-7).  Si voleu més informació sobre l’acte, podeu fer clic aquí.

  Quatre representants del Taller de lectura en veu alta de poemes, del CNL de l’Hospitalet, llegiran per parelles un poema de Joana Raspall, en commemoració del centenari  del naixement de l’escriptora que se celebra aquest any.

  Els vídeos mostren els assajos de la lectura:

  Coneixença

  Rafael Calero Arribas (E1)

   

  Fátima Martí Náger (I2)

   

  Romanço del rei enamorat

  Neus Padilla (I2) i Emilia López Campreciós (VxL)

   
  Us animeu a venir a veure’ns?

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.