• Ja són aquí les Festes de Primavera!

    Més calor, més sol, més flors…, i més festa! Ja són aquí les Festes de Primavera de l’Hospitalet, que aquest any tindran lloc del 18 al 23 d’abril. Segurament ja fa dies que veieu banderoles pels nostres carrers i que anuncien l’arribada de la festa més important de la ciutat.

    Foto festes primavera

    El programa ve carregat de novetats perquè ens divertim fent activitats a l’aire lliure i en diferents recintes de la ciutat: la Fira de Sant Jordi amb la presència d’artesans i la signatura d’autors de la ciutat, la Nit de Foc, esports, cinema, jocs, concerts, tast de tapes i de cerveses…

    El pregó d’aquest any serà a càrrec del famós Mag Lari, el 19 d’abril, a les 20 h, a la plaça de l’Ajuntament. Prepareu-vos per a un pregó molt especial, ple de trucs i de sorpreses inesperades!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.