• Per què no et presentes?

  Ja fa algunes setmanes que han començat els cursos i de ben segur que has conegut nous companys i que has hagut de presentar-te a la resta de la classe.

  Però vols saber més informació d’altres aprenents de català que han començat un nou curs com tu i descobrir què teniu en comú?

  Doncs, deixa un comentari en aquest apunt amb la teva presentació personal. Tant se val que estiguis estudiant un Bàsic 1, un Bàsic 2 o un Bàsic 3 o qualsevol dels tres nivells de l’Elemental.

      "Tant de gust!"

  “Tant de gust!”

  Per presentar-te pots dir com et dius, d’on ets, quants anys tens, a què et dediques, on vius i quin curs fas. També ens pots parlar de les teves aficions.

  Ah! I si no vols rebre un munt de trucades o trobar-te amb un munt de gent a sopar a casa, evita posar dades personals com ara el telèfon o l’adreça completa.

  T’hi animes?

  Esperem la teva presentació ben aviat!

 1. Elena Serrano

  30 abr. 13
  7:59 #

  Hola, jo soc l’ Elena. Soc de Córdova i visc a L’ Hospitalet fa 1 any i 10 mesos. M’ agrada molt aquest curs de catalá, ho passo molt bé amb els meus companys y la meva professora, Mariona Rifà.
  Fins aviat¡¡¡

 2. adriana estrada

  30 abr. 13
  18:49 #

  hola em dic adriana estrada jo sóc de nicaragua de la ciutat de managua , ara visc a l’hospitalet al barric de la florida , jo fa vuit mesos que visc aqui . jo tinc divuit anys . m’agrada anar al cinema,passejar i descansar . i estic en el curs bàsic 1 .

 3. Marlon

  01 maig 13
  20:42 #

  Em dic Marlon, tinc 28 anys, sóc de Nicaragua però visc a L’Hospitalet, sóc optometrista però estic a l’atur, Tinc una preciosa filla de 7 anyets, actualment sóc estudiant de català Bàsic 1, ens vam reunir els dies dimarts i dijous de 17: 00 a 19:15, m’agrada molt el català i espero aprendre a parlar-lo perfectament ….

 4. Gemma

  07 maig 13
  9:11 #

  Hola! Em dic Gemma. Sóc de Barcelona, del barri del Poblenou. Fa molts anys que treballo a l’Hospitalet, al Centre de Normalització Lingüística. M’ha fet molta il·lusió llegir les vostres presentacions. Estan molt i molt bé. Us felicito!

 5. Lena

  07 maig 13
  11:16 #

  Sóc l’Elena, tinc 37 anys i visc al Vallès Oriental. Ja fa alguns anys que treballo a l’Hospitalet. Estic contenta de veure com els alumnes a poc a poc comenceu a familiaritzar-vos amb el català i a fer presentacions tan bones com les que he llegit fins ara. Ànims!

 6. roman

  08 maig 13
  21:18 #

  Hola!Em dic Roman,tinc 30 anys i visc a l´Hospitalet al barri de la Florida,pero soc de Moldavia,jo fa 6 anys que visc a catalunya.M´arada molt aquest curs de catala,ho passo molt be amb els meus companys y la meva professora Natalia.

 7. Angel

  08 maig 13
  21:46 #

  Hola! Em dic Angel,visc a Barcelona i treballo fa molts anys a L’hospitalet. La meva professora es diu Natàlia y es de Reus, jo soc de Zamora. Estic en el curs basic 1 de català, m’agrada molt i començo a parlar-lo una mica. Els companys son molt agradables.

 8. israel

  12 maig 13
  13:49 #

  Hola! Em dic Israel ,visc a Barcelona,pero soc de Ecuador, tinc 28 anys, y traballo de xofer, M’ agrada molt aquest curs de catalá, ho passo molt bé amb els meus companys y la meva professora Natalia. y sóc estudiant de català Bàsic 1 ,adeu

 9. sendy

  12 maig 13
  21:37 #

  hola soc la Sendy, i visc al barri de la florida, soc Hondurenya tinc 26 anys, soltera i m´agrada viura a Barcelona, m´agrada el curs de catala. els companys son molt simpatic, la meva professora es molt agradable,i la pas be en el curs…….records a tots….

 10. Fatima

  14 maig 13
  5:49 #

  Hola. soc la Fatima, tinc vint-i-vuit anys y soc de l’equador, de la ciutat de Jipijapa. Fa 12 añys que visc a l’hospitalet al barri de la florida.
  M’agrada passejar amb el meu xicot, ecoltar música y ballar. estic estudiant el catala basic 1.

 11. ramzi

  14 maig 13
  10:59 #

  hola! em dic ramzi ,soc del maroq tinc vint-i-un anys faig de futbolista visc a l’hospitalet al barri de pubilla cases ,m’agrada molt aquest curs de català ho passo molt bé amb els meus companys y la meva professora , laura 🙂 fins aviat

 12. RITZA

  20 maig 13
  17:06 #

  Hola em dic Ritza, soc de Honduras i tinc 30 anys, visc al l’Hospitalet, al barri de Sant Josep, estic casada i tinc dos fills de 8 i 12 anys…
  Estic molt contenta de estar en el curs Basic 1 de català.

 13. Hilton

  20 maig 13
  17:21 #

  Hola, soc l’Hilton, tinc 32 anys i soc de honduras, visc al barri de Sant Josep i traballo de pintor. Estic casado i m’agrada molt aquet curs de catala (B1).

 14. celita

  21 maig 13
  21:09 #

  hola! em dic celita, vics al barri la torrassa, pero soc de bolivia,traballo de cangur i m’ agrada molt el curs de catala,la meva professora es molt agradable.

 15. maribel

  21 maig 13
  21:34 #

  hola! soc la marivel tinc 32 anys vics a l’hospitalet pero soc de bolivia m’ agrada mol aquest curs de catala ,la meva professora es diu natalia i es mol divertida.

 16. Xavier

  01 jul. 13
  12:06 #

  Hola, nois i noies del B1 (aula 10),

  Si obriu aquest missatge anireu a parar als comentaris d’una entrada que es diu “Per què no et presentes?”. Hi veure les presentacions d’altres alumnes que van fer la seva abans que vosaltres. Podeu deixar la vostra presentació escrivint un comentari.
  Som-hi, doncs.

  Xavier

 17. Jackelin Hernandez

  04 jul. 13
  11:53 #

  Hola! em dic Jackelin, el meu cognom és hernandez, i tinc vint-i-sis anys, sóc colombiana i visc a L´Hospitalet, barri Sant Josep.

 18. CAROLINA

  17 oct. 13
  13:13 #

  Hola sóc la Carolina, tinc cincuenta-set anys i treballo en una Empresa de Products Químics, m´agrada molt el meu treball i estic molt bé amb els meus companys.

  Sóc de Cáceres y visc al barri de l’ Hospitalet, fa treinta anys que visc a Barcelona.

  Sóc del curs de Catalá B1 i la meva professora es diu Mariona i el meus companys son de paissos diferents, son molt simpatics.

  M’agrada el català i poc a poc espero aprendre a parla-lo.

  Una abraçada.

 19. JOHN

  23 oct. 13
  12:26 #

  Hola sóc el John tinc 39 anys i sóc de Bolivia de la ciutat de Cochabamba fa 9 anys y 10 mesos que visc a Barcelona L´Hospitalet al barri de la Florida m´agrada molt cantar i llegir .
  Sóc del curs Basic 1 de Catala la meva professora Mariona es molt agradable ho passo molt bé amb els meus companys
  Fins aviat

 20. wilmer rodriguez

  24 oct. 13
  11:32 #

  hola sóc Wilmer sóc del Perú de la ciutat del callao capital del ric ceviche, tinc 2 anus i 9 mesos que visc en catalunia a la província d’hostitalet al barri de la torraza les meves majors aficions és anar al cinema,.jugar al futbol, manejar cotxe, veure els partits del Barcelona, anar de compres. Actualment estudi català l’el barri de la florida amb la mestra mariona a la qual felicito per la paciència que té asia nosaltres una salutació molt cordial als meus companys de classe ,asta la propera. Adios bon cap de setmana que Déu els beneeixi.

 21. Emmanuelle COsta

  24 oct. 13
  15:21 #

  Holo! Bona tarda a tots. Em dic Emmanuelle sóc del curs basic 1.Tengo 33 anys i sóc de Brail. Visc a catalunya fa 5 anys i en hospitalet a 4 mesos. M’encanta tot relacionat a l’esport i s’és patinar millor.
  Un gran salutacions a tots

 22. Carmen

  21 gen. 14
  13:18 #

  Hola ! Fa 10 anys que visc a Catalunya, vaig néixer a l’Uruguay i el meu nom és Carmen. Actualment estic cursant el curs de català Bàsic 2. Espero fer-lo bé. Salutacions !

 23. Anahay

  23 abr. 14
  8:48 #

  Hola,soc l’ Anahay,soc dominicana.visc l’hospitalet de llobregat al barri de pubille cases. soc del curs Basic 1,Tinc 33 anys.M’agrada tot relacionat amb la salut.. Ara buscu feina.

  Una abraçada.

 24. doraly Martinez .

  29 abr. 14
  14:00 #

  Bona tarda,soc la Doraly….tinc trenta quatra anys i soc COLOMBIANA, visc L`Hospitalet de Llobregat m`agrada molt la musica , estic al cur de Basic 1. Fins aviat i bona sort per tots !