• 2n Concurs de Scrabble de l’Hospitalet

  Els jocs de paraules s’han popularitzat molt últimament gràcies a les noves tecnologies i a la possibilitat de jugar-hi en xarxa. Però, no et vindria de gust jugar amb amics i companys, cara a cara, al voltant d’una taula?

  Scrabble CNL de l'Hospitalet

  El CNL de l’Hospitalet organitza el 2n Concurs de Scrabble de l’Hospitalet amb la col·laboració del Club de Scrabble de l’Hospitalet i la Federació Internacional de Scrabble en Català. El concurs tindrà lloc el 8 de juny, de 17 a 20 h, a la Torre Barrina (parc de la Marquesa), dins el marc de la Festa Major de Collblanc-la Torrassa. Pots inscriure-t’hi fins al 2 de juny en aquest enllaç.

  Per cert, el lloc de celebració del concurs, la Torre Barrina, va ser seu del CNL de l’Hospitalet durant molts anys. Aquesta antiga casa pairal, datada l’any 1867, és de titularitat municipal des de l’any 1976 i està protegida com a bé cultural d’interès local. Aquest equipament municipal va reobrir les seves portes fa unes setmanes, i ara és un centre de recursos audiovisuals i multimèdia, un punt d’aprenentatge i un laboratori de projectes, adreçat principalment als joves. Comprova aquí tot el que et pot oferir.

  Torre Barrina, al parc de la Marquesa

  Torre Barrina, al parc de la Marquesa

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.