• Activitat de final de curs: un videolit sobre Salvador Espriu

  Durant el tercer trimestre d’aquest curs hem volgut donar continuïtat a les activitats literàries relacionades amb Salvador Espriu, amb motiu del centenari del seu naixement. Els alumnes de català s’han volgut sumar a la celebració de l’Any Espriu participant en diverses activitats a l’aula. Des del blog Parlem català us en volem deixar testimoni.

  espriu_tcm32-228936

  En aquesta ocasió, un grup de Bàsic 2 ha llegit i recitat versos del poeta a l’aula amb l’objectiu d’elaborar un videolit. És el segon cop que ens animem a fer aquests vídeos que fusionen imatge i literatura. El trimestre passat, amb motiu del Dia Mundial de la Poesia, ja us en vam presentar un que partia d’un poema musicat per Marina Rossell.

  El videolit d’aquest trimestre s’ha centrat molt especialment en la recitació. Els alumnes va triar un vers de Salvador Espriu, de diferents poemes, i després van llegir-lo a l’aula. Mentre tots recitaven, la professora va enregistrar els alumnes i de tot aquest material n’ha sortit un videolit. Us el mostrem a continuació i que gaudiu de la poesia.

 1. hametl.

  06 Jul 13
  14:17 #

  es fantasetic es video m agrada mira cada dia

 2. JUAN CARLOS GARCIA G.

  22 Jul 13
  13:05 #

  HOLA, SOC EL JUAN CARLOS, VODEOCLIT DE SALVADOR ESPRIU, MOLT BE.

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>