• L’Hospitalet a la fresca! (1)

  Aquesta setmana, des del blog Parlem català, encetem la secció L’Hospitalet a la fresca.  Durant quatre setmanes us volem proposar força activitats que s’organitzen a l’Hospitalet durant l’estiu.

  Festes Majors, festivals, tallers, cursos, exposicions… ompliran l’agenda d’aquest estiu per fer més suportables i refrescants les tardes i les nits de calor a la ciutat. Per tant, cada setmana estigueu ben atents a les nostres propostes!

  Aquesta primera setmana us convidem a passejar pel barri de la Florida, ja que és la Festa Major, del 4 al 7 de juliol.  Teniu un programa extens de propostes al vostre abast per a tots els gustos. Us proposem el concurs de Scrabble que tindrà lloc divendres, 5 de juliol, a les 17.30 h, al Centre Municipal la Florida-Ana Díaz Rico. Hi haurà un obsequi per a tots els participants.

  Scrabble

  A més, el carrer de la Primavera i la plaça de la Llibertat de la Florida s’ompliran d’activitats de tots tipus i per a totes les edats: concurs de tapes, mostra de danses, degustació de productes, màgia, concurs de dibuix, nits de concerts, actuacions musicals, botifarrada popular, trobada de gegants i capgrossos, trobada de colles sardanistes, teatre, correfoc pel barri, un sopar multicultural… i un llarg etcètera.

  Com a novetat, dissabte 6 de juliol, a l’avinguda Miraflores, les Botigues al carrer i Florida de tapes es convertiran en un gran aparador de comerç i de la gastronomia del barri.

  No sabeu com anar-hi? Doncs, aquí us adjuntem un plànol del barri.

   

  Bona Festa Major i bon cap de setmana a la fresca!

   

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.