1. jorge

  09 jul. 13
  17:45 #

  Em dic el Jorge y sòc de Ecuador vaig arribat a Barcelona l’any 2000 i des de aquell moment aquesta ciutat m’ agrada molt. Ting un lloc favorit, les Rambles de Barcelona, m’ agrada passejar amb la meva familia de la placa Catalunya a L’estàtua de Colom. Una abracada a thotom.

 2. Yolanda de la Colina Flores

  10 jul. 13
  9:31 #

  Hola!, em dic Yolanda sóc de Mèxic, estic casada amb un català i estic en aquest bell país des de l’any 2009, m’agraden molt les tradicions i la cultura catalanes però les meves preferides són La Patum, els castellers, la celebració del dia de Sant Jordi, l’increïble Ou com balla i el sentiment de la música i els passos de les sardanes. A catalunya hi ha tant que veure i aprendre que aquí no tindria espai per descriure el que fins ara he vist. És fascinant descobrir cada dia alguna cosa nou que conèixer en aquest petit i al mateix temps enorme país.

  Gràcies per l’hospitalitat, una abraçada

 3. Helenara

  11 jul. 13
  12:43 #

  hola a tothom,
  Soc la Helenara del curs Basic2.
  Aquestes activitats són molt interessants per parlar i conèixer gent.
  M’agrada molt.
  Gràcies.

 4. JUAN CARLOS GARCIA G.

  11 jul. 13
  13:33 #

  HOLA, LA TORRE D’AGBAR ES MOLT BELLA DES DE QUAESEVOL PUNT ON LI MIRE CRIDA L’ATENCIO LA FORMA i COLONS PER LA NIT BE ILUMUNADA,
  D’NIT SE LI VEU EL SEU ENCANTO A AQUEST EMBLEMATIC EDIFICI.
  GRACIAS PER ENDAVAN A L’EQUIP DE PROFESSORS D’ AQUESTA INCTITUCIO PER DEIXAR-NOS VEURE EL VIDEO DE LA CIUTAT DE CATALUNYA .
  MIS SALUTACIONS, ALUMNE DEL BASIC 2 — TARDA. 11/JULIOL/2013

 5. Elena

  11 jul. 13
  15:18 #

  Moltes gràcies, Jorge, Yolanda i Juan Carlos per les vostres aportacions. Catalunya és un país molt divers i interessant!

 6. Andres

  13 jul. 13
  16:18 #

  Hola que tal sóc el Andres del curs d’basic 2, jo he arribat a Catalunya el 17 de març del 2012 m’agrada molt la ciutat de Barcelona, ja que té moltes coses per conocer.He conegut molts llocs de Catalunya, i en tots he trobat una cosa que m’agrada moltissim. Uns dels llocs que mes em va agradar va ser Monserrat perquè em sembla molt cridaner la forma de les muntanyes i del monestir.

  Salutacions

 7. Neide Ferreira Santos

  22 jul. 13
  13:01 #

  Hola que tal Soc la Neide del curs BASIC 1, he arribat a L’Hopitalet el año 2008
  Me agrada molt la ciutat y tambe Barcelona, ja que es molt bonica, i la gent molt maca
  Un Deus jocs que mes em va agradar, va ser el Teatre Museo DALÍ
  Gracies per tot, una abraçada

 8. JUAN CARLOS GARCIA G.

  22 jul. 13
  13:19 #

  1)HOLA SOC EL JUAN CARLOS EL VIDEOLIT DE ALVADOR ESPRIU, FELICITATS MOLT BE!!!!! BONIC!!!!!
  2) GRACIES PER LA DINAMICA
  SE APRENC MOLT PERQUE HI HA BONS PROFESSORAS.
  3)DIFUNDIR LES POEMAS EN LAS AULAS,

 9. JOHN JOSE SALINAS R.

  04 oct. 13
  11:55 #

  Em dic el John i m´ agrada Sagrada Famila i Monserrat estudio Básic 1 a la Florida

 10. Maria Elizabeth Zambrana M.

  04 oct. 13
  12:04 #

  Em dic l`Elizabeth i m ‘agrada Monserrat i Teatre Liceu estudio Básic 1 a la Florida

 11. John Jose Salinas R.

  04 oct. 13
  12:21 #

  Em dic el John i m’agrada Sagrada Famila i Monserrat estudio Básic 1 a la Florida

 12. patria toribio

  08 oct. 13
  11:49 #

  Hola, en dic Patria, del Basic 1, de L Hospitalet , me agrada de Catalunya Montserrat y la sagrada familia

 13. Jaime

  09 oct. 13
  4:27 #

  Em dic el Jaime m’agrada el parque guell , sagrada familia Soc. Del basic B1 de catalán de los bloques de Florida hospitalet

 14. ALBA LUCIA

  10 oct. 13
  20:22 #

  Soc Lalba de estudio básico 1 de la Florida ,,i m agrada el parque guell,sagrada familia ,,Monserrat,

 15. wilmer rodriguez

  18 oct. 13
  19:22 #

  Hola em dic Wilmer, estudi catalan al barri de la florida amb la mestra Mariona Rifa.
  Bon video m‘agrada la sagrada familia, plaça espanya, l’estadi del barza i em gustaria coneixer els demas llocs imprecionantes que te catalunya.

 16. pepi Hernandez Tenza

  29 oct. 13
  11:46 #

  Em dic Pepi, soc de catalunya visc a l’hodpitalet, i estic aprenent el català. M’agrada molt,la meva professora ast diu Laia es moll simpàtica i agradable,estic fent bàsic 1.els meus companys son amables , m’adapto be. El dilluns vaig anar a ayuntament amb la meva prfessora els meus companys.

 17. pepi Hernandez Tienza

  30 oct. 13
  20:36 #

  Soc pepi, m’agrada molt aprendre el català, estic avançant molt encara em manca bastant, vaig fent mica am mica.

 18. pepi Hernandez Tienza

  19 gen. 14
  21:12 #

  Soc Pepi, l’any passat vaig superar el curs faborablement,ara he comença el basic 2 he conegut a alumnes nous.tinc la mateixa profesora es diu Laia estic molt cteta esperu que em vaigi igual de be, esperu que aquet anys tingem molta sort.be adons una salutacio a tothom.