• L’Hospitalet a la fresca! (2)

  Amb l’ànim que passeu un estiu més refrescant, aquesta setmana  us engresquem a gaudir de les propostes que ens ofereix l’Estiu als Jardins de Can Sumarro, un programa ple de concerts, danses tribals,  maratons de contes i poesia, entre d’altres activitats.

  L’estiu, a Can Sumarro, ja va començar el 4 de juny d’enguany, amb un recital de poesia de Salvador Espriu, amb què les biblioteques de la ciutat commemoraren el centenari del naixement del poeta. El passat 15 de juny la poesia també va ser-hi present per homenatjar Joana Raspall, escriptora i poetessa de 100 anys!

  jpg

  La música serà un dels atractius de la programació estiuenca als Jardins a Can Sumarro: els dies 11, 12 i 13 de juliol, a partir de les 18 h, tindrà lloc l’11è Festival de Petit Format, el festival de música més refrescant de l’estiu. Hi podreu descobrir els grups amb més projecció del panorama musical independent. L’edició d’aquest any comptarà amb la visita de Neil Halstead, un dels més aclamats compositors de la música independent dels últims vint anys.

   

  petitformat02

  Si us agrada l’astronomia, el dia 18 de juliol podreu gaudir d’una observació astronòmica amb la guia d’un expert. I per als amants de la literatura  recomanem Torneig de poesia en  directe de l’Hospitalet, a càrrec de l’Asociación Cultural Mecánica Planetaria i el Colectivo Slham Poetry L’Hospitalet, per a una nit de poesia a l’aire lliure.

  L’Estiu als Jardins de Can Sumarro posarà el seu punt final amb la Marató de Contes , el 13 de setembre amb dues sessions dedicades a tota la família i una sessió de contes per a joves i adults.

   

  Veniu a gaudir de dia i de nit d’aquest meravellós i verd espai! On el podeu trobar? Al carrer  de la Riera de l’Escorxador, s/n.

  Viu l’estiu a Can Sumarro!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.