• 1a Trobada Gastronòmica de l’Hospitalet

    Tot just ha començat el curs i ja us proposem una activitat ben temptadora! Volem saber el que es cuina als fogons de l’Hospitalet, és a dir, el que vosaltres cuineu. Per això, us volem animar  a participar en la 1a Trobada Gastronòmica de l’Hospitalet: porteu-nos un plat típic i ensenyeu-nos què es cuina a casa vostra!

    Logo 1a Trobada Gastronòmica VxL amb títol_petita

    El dia 29 d’octubre, a la plaça de Milagros Consarnau i Sabaté, núm. 6 (Santa Eulàlia), exposarem tota aquesta mostra de diversitat culinària. Indicarem en cada cas el nom del plat i del cuiner, els ingredients i la procedència dels plats. Posteriorment, compilarem totes les receptes i les editarem per publicar-les al nostre web.

    Si us voleu inscriure en aquesta activitat, trobareu més informació aquí. Que vagi de gust!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.