• El meu país: tornem a començar.

  El curs passat vam començar aquesta secció en què vosaltres, alumnes de bàsics i elementals, ens parlàveu dels vostres països d’origen.

  Aquest nou curs volem continuar amb aquesta experiència tan enriquidora, que ens permet conèixer-nos una mica més els uns als altres, amb noves entrades i nous països. Enguany, a més, amb la novetat que les entrades, en algunes ocasions, seran en format vídeo.

  Per recordar alguns dels països i alumnes que hi van aparèixer i participar durant la primera edició, us volem mostrar aquest vídeo-presentació realitzat per un grup d’alumnes de bàsic 3.

 1. Andreu

  11 oct. 13
  8:25 #

  Enhorabona al presentador i a les participants. Parleu un català molt acceptable. Ànims!

 2. Adham

  04 nov. 13
  18:34 #

  Hola, Llueds, ben trobat!La subste0ncia es pot endtnere en diferents sentits: com a primera de les categories (que cal recordar que sf3n les diferents maneres de ser predicat) -en un sentit lf2gic- i com a individu i com a esse8ncia -en un sentit metafedsic. Aquests darrers sf3n la subste0ncia primera (individu: en Josep) i la subste0ncia segona (allf2 que fa que en Joan sigui el que e9s: e9sser hume0). En dir Sf2crates e9s un tire0 , un tire0 seria l’esse8ncia si constitueds allf2 que Sf2crates e9s realment i en si mateix , com a propietat essencial. Altrament, es tractaria d’un accident de la subste0ncia.