• Cultura popular catalana a l’Hospitalet

  Sabíeu que a l’Hospitalet hi ha una colla de castellers? Sabeu que són els capgrossos i els gegants?

  Doncs heu de saber que al llarg d’aquest mes d’octubre tindreu la possibilitat de conèixer-los i veure’ls de ben a prop.

  Diumenge 20 d’octubre, a partir de les 12 del migdia, la Colla Jove de l’Hospitalet celebra el XIIIè aniversari a la plaça de l’Ajuntament.  Serà una bona oportunitat de veure fer castells humans i, fins i tot, de participar-hi.

  castell de la Colla Jove colla jove de l'hospitalet

   
   
   
  I si mai no heu vist gegants i capgrossos, diumenge 27 d’octubre al matí hi haurà a la nostra ciutat la XXVIa Trobada Comarcal de Gegants i Capgrossos del Baix Llobregat. Faran un recorregut per les places i carrers de l’Hospitalet.

  800px-Gegants-i-cabets

  Vinga! Participeu-hi!