• Què en saps, de Salvador Espriu? Participa en les activitats de les Jornades Any Espriu!

  Amb motiu del centenari del naixement de l’escriptor català Salvador Espriu (1913-1985), el 2013 se celebra l’Any Espriu. És un dels escriptors més significatius de la postguerra i un dels poetes catalans més importants. Va escriure narrativa, poesia i teatre.
  Espriu

  Des d’ara mateix, ja podeu accedir a l’Espai Espriu del web del CNL i participar en alguna d’aquestes activitats:

  “Salvem els mots”: Hi podreu salvar un mot. Alguns alumnes del curs Bàsic 3 ja n’han salvat uns quants. Voleu veure-ho? Clica aquí

  “He mirat aquesta terra”: Hi podreu penjar una fotografia del vostre lloc preferit de Catalunya.

  “Et dius Ariadna, Laia o Ester?”: Si coneixeu cap Ariadna, Laia o Esther de l’Hospitalet, poseu-vos en contacte amb nosaltres! (93 440 65 70, lhospitalet@cpnl.cat, http://facebook.com/cnl.lh). En volem trobar algunes!

  Tant els mots salvats com les fotografies penjades es podran visualitzar en les Jornades Any Espriu, que se celebraran els dies 29 i 30 de novembre al Centre Cultural Metropolità Tecla Sala.

  A més, us convidem a visitar l’Espai Espriu a l’edifici del CNL, un mural per donar a conèixer la vida i l’obra de l’escriptor d’una manera amena i participativa. Consta de diversos apartats amb novetats setmanals. Amb l’inici dels cursos també hem encetat una secció, “Descobriu l’enigma Espriu!”, amb una pregunta setmanal que haureu d’intentar respondre. També la podreu llegir al facebook del CNL .
  Estigueu atents a la pregunta setmanal…, i sigueu els millors experts en Espriu!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.