• El desembre ha començat i s’acosta Nadal

    Amb l’inici d’aquest mes es dóna el tret de sortida a tot un seguit d’actes per celebrar les festes de Nadal. A l’Hospitalet hi ha programades nombroses i diverses activitats per a tots els públics: mostra pessebrista, cantates de Nadal, recollida de joguines i d’aliments, tallers infantils, cinema, lectura… Ens en volem fer ressò perquè pugueu planificar la vostra agenda i participar-hi. Entre tots, el Nadal serà solidari, proper i, sobretot, tradicional. Consulteu aquí totes aquestes activitats.

    També volem recordar-vos que ja ha començat la fira nadalenca més popular: la Fira de Santa Llúcia, als voltants de la Catedral de Barcelona. Si no la coneixeu, no us la podeu perdre!

    fira-santa-llucia-by-laia-gelats

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.