• Has anat mai al Teatre Joventut?

  El Teatre Joventut de l’Hospitalet ens ofereix la possibiltat de gaudir de tot un seguit d’espectacles en la seva programació de gener/maig 2014.
  Us donem a conèixer les propostes musicals i teatrals en català més interessants per a aquest període:

  el rei borni

  El dissabte 28 de gener, a les 20.00 h, podeu anar a veure a l’obra de teatre El rei borni. El preu de l’entrada és de 18 euros i té una durada d’una hora i vint minuts.

  Els_Catarres_2

  I si us agrada el grup Els Catarres, heu de saber que el divendres 31 de gener, a les 21.00 h, hi actuaran en un espectacle únic dins el festival BarnaSants. El preu de l’entrada també és de 18 euros.

  adreça desconeguda

  Per al diumenge 23 de març, a les 19.00 h, us proposem l’obra Adreça desconeguda amb Lluís Homar i Eduard Hernández. El preu de l’espectacle és de 20 euros i té una durada d’una hora i deu minuts.

  feliu ventura-juan miguel morales (20)

  I per acabar, el divendres 4 d’abril, a les 21.00 h, el cantautor Feliu Ventura presenta en concert el seu nou disc, Referents, dins el festival BarnaSants.

  Si voleu més informació sobre aquests espectacles o altres que hi puguin fer, accediu a través d’aquest enllaç a la pàgina web del teatre.

  Teatre Joventut
  Carrer de la Joventut, 4-10
  Metro L1 Torrassa / Metro L5 Collblanc

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.