• Llegir per parlar, llegir per aprendre

  Avui us volem explicar una activitat diferent que vam fer conjuntament un grup de nivell Elemental 3 i un de nivell Intermedi 2 i que també es vincula a la celebració, aquest any, del 50 aniversari de la publicació d’Els altres catalans de Paco Candel.

  Per facilitar l’activitat, vam dividir els alumnes de cada classe en tres grups i els vam distribuir en tres espais diferents. Aquest dia eren 23 alumnes a cada nivell.

  Tots tenien un text per llegir, un fragment de l’obra de Paco Candel. També hi havia unes preguntes que permetien establir una conversa.

  Després de fer parelles mixtes (un alumne o alumna de cada nivell), la professora va explicar l’activitat i va llegir el text en veu alta, tot fent alguna remarca. Un cop es van donar les indicacions, primer feia la lectura l’alumne/a del nivell Intermedi 2 i després la feia el de l’Elemental 3. D’aquesta manera, l’alumne/a que havia llegit primer ajudava el que havia de llegir en segon lloc.

  A continuació, alternadament, llegien les preguntes proposades i les responien, així establien una breu conversa.

  Va resultar una activitat molt profitosa, agradable, divertida i diferent! I tots en vam sortir amb un bon gust de boca!

  Felicitats a tots!

  foto2

  foto1

  foto3

  foto8

  foto10

  foto11

 1. Mariona

  23 Feb 14
  12:33 #

  Enhorabona per la iniciativa! Segur que devia ser molt profitós i gratificant per als alumnes!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>