• Anem de tapes!

  El 12 de març passat els alumnes del Bàsic 2 del CNL de dilluns i dimecres de 19.45 a 21.45 i la Maria, la seva professora, van fer una ruta gastronòmica. Aprofitant que feien la unitat relacionada amb el menjar i que a l’Hospitalet fan el Quintotapa, van anar a tastar allò que veien al llibre.

  Van plegar una mica abans de classe i van fer el següent recorregut:

  1. Bocatto di cardinale. Tapa de la casa: picantó amb vinagreta clàssica. Fons de ceba caramel·litzada amb pollastró picantó.

  Al Bocatto di Cardinale

  Al Bocatto di Cardinale

  Picantó en vinagreta clàssica

  Picantó en vinagreta clàssica

  2. Ruta 29. Tapa de la casa: hamburguesa especial.

  3. L’avi Pep. Tapa de la casa: patates xips amb seitons amb sal, oli i vinagre. Tapa Km0: truita de l’avi, amb calçots del Parc Agrari i botifarró negre. Com que volíem tastar les dues, en vam demanar la meitat de cada una i les vam compartir.

  A l'Avi Pep

  A l’Avi Pep

  Seitons i truita de calçots

  Seitons i truita de calçots

  4. La Bodegueta. Tapa de la casa: secret ibèric amb ceba. Tapa Km0: milfulles amb carxofa i gorgonzola. També vam compartir-les per poder-les tastar totes.

  A la Bodegueta

  A la Bodegueta

  Tapes de la Bodegueta

  Tapes de la Bodegueta

  Tot això estava “regat”amb uns quintos de Moritz que alguns dels alumnes no havien tastat però que els van agradar força.

  El resultat va ser molt bo. Sempre van parlar en català i van poder comprovar que a l’Hospitalet, els cambrers també el parlen!

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>