• Escolteu la llegenda de Sant Jordi!

    El 22 d’abril, els alumnes del grup de Bàsic 2 de dimarts i dijous de 9.30 a 11.30 del Centre Cultural La Bòbila van aprendre la llegenda de Sant Jordi.

    En primer lloc, el professor va preguntar si ja la coneixien. Els alumnes van respondre que sabien que Sant Jordi és un dia especial, però que no en coneixien bé la llegenda; per tant, els la vam explicar. Tot seguit, per parelles o en grups de tres, els alumnes van haver d’ordenar unes vinyetes que representaven les diferents parts de la història per tal de reconstruir-la i, després, poder contar-la ells mateixos. I com la llegenda els va semblar molt interessant, fins i tot es van animar a fer un vídeo per explicar-la. Mireu-lo aquí:

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>