• Les exposicions orals de Bàsic 3

  Ja ha començat el cicle d’exposicions orals que els alumnes de B3 realitzen sobre els seus països. Aquesta és una activitat que fa temps que fan alguns grups i que agrada molt als estudiants.

  Durant l’exposició oral, que no dura més de cinc minuts, cada alumne descriu les principals característiques del seu lloc d’origen: la geografia, la població, l’economia, la cultura, la gastronomia, etc.

  exposició oral 1

  Sovint els alumnes també aporten fotografies, vídeos, exposicions amb l’ordinador, música i tot tipus de materials que els ajuden a explicar allò més important dels seus països.

  Quan l’exposició oral s’ha acabat els companys de classe poden fer preguntes a la persona que ha presentat el seu país. D’aquesta manera s’obre un debat entre tots els alumnes i tothom acaba participant d’una activitat molt enriquidora. Malgrat els nervis inicials, els alumnes sempre expliquen que l’exposició oral és un dels exercicis més bonics que fan durant el curs.

  exposició oral 2

  Per acabar, podeu veure aquest vídeo en què alumnes de Bàsic 3 d’anys anteriors valoren la seva experiència.

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>