• Una manera divertida de repassar els temps verbals.

  L’activitat que us presentem està pensada per treballar els temps verbals de passat, futur i la perífrasi de probabilitat.

  Un cop treballat cada temps verbal objecte d’estudi del curs Bàsic 2, és a dir, el perifràstic, el perfet, l’imperfet i el futur, es pengen a l’aula uns cartells amb els títols : L’any passat… Aquest matí… Quan era petit/petita i L’estiu que ve…

  Els alumnes, en arribar a classe o quan han acabat alguna activitat proposada abans que els seus companys, han d’escriure frases anònimes en els diferents cartells. D’aquesta manera, practiquen els diferents temps verbals.

  20140604_181116

  20140604_181056

  imperfet

  20140604_181033

  La segona part de l’activitat es fa l’últim dia de classe. Es despengen els cartells i es comencen a llegir les diferents frases tot fent hipòtesis de qui les pot haver escrit. Aquí és quan es treballa i es repassa la perífrasi de probabilitat : Això ho deu haver escrit… perquè…/Aquesta deu ser de…

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.