• Classes de pel·lícula a Bàsic 1

  Els cursos de català ja fa més de dues setmanes que van començar i a les classes ja hem pogut posar en pràctica algunes activitats.

  A l’aula del Bàsic 1 que s’imparteix dimarts i dijous al Centre Municipal de la Florida-Ana Díaz Rico vam poder disposar d’una pantalla de projector durant les primeres classes i vam aprofitar per passar un vídeo per posar en pràctica el català i conèixer més el nostre país.

  El segon dia de classe vam fer una presentació de Catalunya i de l’Hospitalet de Llobregat. Vam parlar de quins llocs, tradicions i personatges coneixien els alumnes. A continuació, vam visualitzar un vídeo sobre Catalunya i van haver d’anotar si reconeixien algunes de les imatges relacionades amb llocs turístics i personatges catalans.

  mariona blog

  Per acabar l’activitat, cada alumne va exposar quin és el seu lloc preferit de Catalunya.

  Us proposem que torneu a mirar el vídeo i que ens deixeu un comentari al blog sobre quin és el vostre lloc, tradició o personatge favorit.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.