• Activitats interessants

  Aquesta setmana us volem proposar dues activitats molt interessants: el CINC i la xerrada “El català a la xarxa”, que ens farà l’escriptor Quim Monzó.

  CINC

  El CINC és el Cicle de Cinema Infantil en Català, i des d’ara fins al desembre es projectaran cinc pel·lícules en cinc caps de setmana des del mes d’octubre fins al mes de desembre, cada quinze dies.
  Igual que en edicions anteriors, es projectarà una pel·lícula en sessió de dissabte a la tarda (16.15 h) i en diumenge al matí (12.15 h) al preu de 4,5 euros per a tothom. No cal presentar cap val de descompte.

  Programació:

  25 i 26 d’octubre: Lego. La pel·lícula

  8 i 9 de novembre: Campaneta, fades i pirates

  22 i 23 de novembre: Les noves aventures de la Caputxeta Vermella

  6, 7 i 8 de desembre: Operació cacauet

  20 i 21 de desembre: Avions 2: equip de rescat

  Les pel·lícules es podran veure al Cines Filmax Granvia. Av. de la Granvia de l’Hospitalet, 75.

  CINC octubre 2014 programació

   

   

  “Català a la xarxa”

  “Català a la xarxa” és un col·loqui amb Quim Monzó, escriptor català i comunicador actiu a les xarxes socials. Monzó reflexionarà sobre la presència de la llengua catalana a Internet i sobre la incidència que té el web 2.0 en l’ús de l’idioma. Com a usuari actiu de xarxes socials i amb el to satíric, humorístic i crític que el defineix, ens ajudarà a barrinar sobre la comunicació en català a través de la xarxa.

  L’activitat tindrà lloc al Centre Municipal Multimèdia de l’Hospitalet, Torre Barrina, parc de la Marquesa (ctra. de Collblanc, 69). Us hi esperem!

  Barrinada

  Aquesta xerrada s’inclou dins de la Gimcana de les Llengües de l’Hospitalet. Per a més informació sobre la Gimcana, feu clic aquí.

  Finalment, si voleu saber més coses sobre el Quim Monzó, podreu veure el programa “El convidat” que li van fer aquí.

   

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.