• Tinc un pis…

  La professora Míriam Verdugo ens explica una activitat feta al Bàsic 3:

  L’activitat s’inicia repartint un plànol d’un pis a cada alumne/a.
  A continuació el professor/a els diu que a partir d’aquell moment, són comercials que es dediquen a la venda de pisos i que han de descriure el pis, destacar-ne els punts forts, recomanar-lo i dir per què els seus companys l’haurien de voler comprar o llogar.

  habitatge Míriam 2

  Primer parla cada alumne/a de manera individual i els altres escolten i poden prendre notes, perquè un cop acabada aquesta primera fase, han de comparar els diferents pisos: El pis de …. és tan assolellat com el meu, però el meu… o bé, el teu pis és més petit que el meu…

  habitatge míriam 3

  Un cop feta la ronda de comparacions, cadascú diu amb quin pis es queda i justifica la seva resposta.
  Crec que és una activitat que funciona. D’una banda, permet treballar continguts del curs, com són: la descripció de pisos, tot el lèxic que s’hi relaciona, les recomanacions i les comparacions. D’altra banda, desperta la creativitat, l’originalitat, els recursos de què disposa l’alumnat i activa l’atenció pel que diuen els altres.

  habitatge Míriam 1

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>