• Cloenda de la Gimcana de les Llengües 2014

    La Gimcana de les Llengües 2014 ha arribat al final i ara toca fer l’acte de cloenda i lliurament de premis a les persones guanyadores. L’acte tindrà lloc el proper dijous, 4 de desembre, a les 19 h, al Centre Cultural Tecla Sala i, tant si hi has participat com si no, t’hi esperem!

    Durant l’acte es lliuraran els premis als guanyadors i es representarà l’obra de teatre PsicoDrama, de Marc González de la Varga, dins de …els altres catalans, basat en l’assaig de Francesc Candel. No t’ho perdis!

    invitació

     (Fes clic sobre la imatge per fer-la gran)

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>