• “Endevina qui és”, un programa televisiu d’entrevistes a l’aula

  Al curs de nivell Bàsic 2 del Centre Municipal la Florida-Ana Díaz Rico, com a treball de final de curs, els alumnes han representat entrevistes a personatges famosos en el programa televisiu “Endevina qui és”.

  En primer lloc, per parelles han hagut de buscar la biografia d’un personatge famós en català. Posteriorment, han escrit les preguntes que haurien volgut fer-li i també n’han escrit les respostes. D’aquesta manera, han repassat alguns dels continguts del curs: el passat perifràstic i el passat perfet, els adjectius i els interrogatius. També han hagut de pensar la presentació i la cloenda de l’entrevista. Finalment, han fet la representació de l’entrevista davant de la resta de companys que han hagut d’endevinar de quin personatge es tractava.

  Podeu veure una de les entrevistes en aquest vídeo. Segur que us agradarà!

  Per cert, ja heu endevinat qui és? Si encara no sabeu de quin personatge es tracta, podeu clicar aquest enllaç

  ​“Endevina qui és” ha estat una activitat que ens ha mantingut a tots l’expectativa fins al final.

  Felicitats a tots i gràcies per la vostra col·laboració!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.