• Semifinalistes al concurs “Contes del món”!

    El trimestre anterior, els alumnes de diversos cursos de CNL de l’Hospitalet van fer una activitat en grup de creació de contes. Un d’aquests relats, El bastó màgic de l’avi, va ser escollit per participar en la 6a edició del concurs Contes del món.

    Un jurat especialitzat l’ha seleccionat com a un dels 50 semifinalistes, i ara s’obre el període de votació. Per votar, només cal compartir el conte a través de Facebook o Twitter, fins al 17 d’abril. Els 24 contes més votats seran publicats en un llibre-disc.

    Per tant, feu-ne difusió entre els vostre companys, amics, familiars, coneguts i saludats! Podeu escoltar aquest conte (a més dels altres finalistes) i votar seguint aquest enllaç.

    bastoavi-e1426961232105

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.