• Què faràs el cap de setmana?

  Aquesta setmana els alumnes del Bàsic 2 del matí han practicat el futur.

  Aquí teniu el vídeo que han fet:

  Diàleg 1

  Daniela: Hola, bona tarda!
  Marita: Hola, bona tarda!
  Dianel: Hola, bona tarda. Com esteu?
  Daniela: Molt bé. Què fareu el cap de setmana?
  Dianel: Jo aniré a la platja amb la meva família
  Marita: Jo aniré a missa.
  Daniela: Només?
  Marita: I a la tarda jugaré a futbol.
  Dianel: I tu, Daniela, què faràs el cap de setmana?
  Daniela: Aniré al cinema a mirar una pel·lícula de por.
  Dianel: I com es diu la pel·lícula?
  Daniela: Es diu Poltergeist.
  Marita: Ui! Quina por!
  Dianel: Bona sort amb els malsons.
  Marita: Espero que t’agradi molt la pel·lícula.
  Daniela: Moltes gràcies! Que passeu un bon cap de setmana.
  Marita: Gràcies, igualment!
  Dianel: Gràcies, adéu!
  Dianel: Adéu!

  Diàleg 2

  Bryshila: Hola noies! Com estem? Què fareu el cap de setmana?
  Isidora: Jo, dissabte dormiré fins al migdia. Després aniré a treballar i a la nit aniré de festa amb els amics
  María José: Ah! Molt bé! On aniràs?
  Isidora: A les carpes, a la zona VIP. I beurem fins a les 6 del matí. I tu, Bryshila, què faràs?
  Bryshila: Divendres arribarà la meva germana d’Itàlia i la portaré a sopar al Born.
  María José: Ah, molt bé! I la resta de dies?
  Bryshila: Dissabte anirem a la platja. I diumenge faré una cursa solidària amb ella.
  Isidora: I tu, María José, què faràs?
  María José: Jo, divendres, arribaran uns amics i estaran a casa meva perquè tindrem un casament dissabte.
  Manuel: Hola, noies. Com anem?
  María José: Estem parlant de què farem el cap de setmana.
  Manuel: Jo aniré amb amics a un aniversari. Aniré a una disco on hi haurà el noi que fa anys.
  María José: Ah, molt bé!
  Bryshila: Molt bé, nois! Tinc coses a fer. Que vagi bé! Adéu-siau!
  María José: Bon cap de setmana!
  Manuel: Ja ens veurem!

  Diàleg 3

  Francis: Hola, Julio. Hola Lizett. Què fareu el pròxim cap de setmana?
  Julio: Ah! Jo aniré a celebrar el Dia de l’Orgull Friki, que és 25 de maig. Es commemora l’estrena de la pel·lícula La Guerra de les Galàxies. Ens ajuntarem una colla de gent i commemorarem els personatges. Espero passar-ho molt i molt bé.
  Lizet: I on serà?
  Julio: Serà en un bar. Serà un ball i unes copetes. I tu, Lizet, què faràs el pròxim cap de setmana?
  Lizet: El pròxim cap de setmana me n’aniré amb el meu xicot de viatge a celebrar el nostre aniversari.
  Francis: On anireu?
  Lizet: A Sardenya, una illa d’Itàlia. No compraré cap regal perquè el viatge serà el regal. I tu, Francis, què faràs el pròxim cap de setmana?
  Francis: El cap de setmana me n’aniré a Mataró, que és un poble molt pintoresc del Maresme. Aniré a prendre el sol i a prendre alguna cosa. M’agrada molt perquè estaré amb la meva família.
  Julio: I quan t’agrada més la platja: a la tarda o a la nit?
  Francis: A la nit perquè l’ambient és molt més divertit.
  Lizet: Bons plans!
  Julio: Molt divertits!
  Francis: Bé, nois! Que vagi bé!
  Lizet: Adéu, bon cap de setmana!
  Julio: Fins dilluns, noies!

  I vosaltres? Què fareu el cap de setmana?

 1. Durbin Hernández

  14 jul. 15
  20:44 #

  Hola a tots, una salutació fraterna de la meva part. Vaig estar llegint els seus plans per a aquest cap de setmana i em va semblar molt bo i divertit majoritàriament, i vull animar-me a compartir amb vostès els meus plans per aquest cap de setmana. Aquest proper cap de setmana aniré de viatge a Roatán, una petita però paradisíaca illa al Carib hondureny, és un lloc bonic i sobretot on es pot gaudir de la natura i fondre amb les seves famoses platges de sorra blanca i càlida gent; també bucearé amb dofins i faré un recorregut pels seus esculls coral·lins que són el segon més gran del món. Estic molt ansiós i feliç perquè seran unes vacances inoblidables. segons m’han comentat alguns amics que han estat aquí, que més que una illa, és com estar a cel ja que és tot un paradís, apartat del món habitual a què estem acostumats a veure; això m’ha emocionat encara més per conèixer els paradisos al planeta i que millor que començar amb Roatán, una illa plena d’encant i sabor caribeny. Em toca acomiadar-me per ara, però, quan torni els compartiré la meva experiència i la meva aventura en aquest viatge a Hondures ia les seves platges de somnis. Fins després amics.