• Un viatge a Tailàndia (primera part)

  Els alumnes d’Elemental 2 van fer un viatge imaginari a Tailàndia. Per explicar-nos com s’ho estava passant, van redactar un blog de viatge durant els 8 dies d’escapada en aquell país asiàtic.

  El text redactat és allò que els succeïa en una jornada de viatge i que escrivien una vegada eren a l’hotel a la nit.
  Començava l’escrit un alumne i cada dia una persona diferent anava continuant el relat de cada jornada. El professor corregia els textos i els alumnes els havien de tornar a refer incorporant-hi les correccions. Una vegada el text estava refet es penjava en un mural a l’aula.

  El principal objectiu d’aquesta activitat és la distinció de passats,el lèxic en general i la comprensió lectora i l’expressió escrita..
  D’altra banda, els alumnes es van haver d’informar sobre el país, que van decidir per votació.

  I aquest és el blog:

  1r dia

  Avui he arribat a Tailàndia i amb això ha començat el viatge dels meus somnis. Ha estat un dia ple de sentiments.
  Primer por, ja que no conec res de Tailàndia, després una mica de nervis perquè volia tenir-ho tot preparat i finalment molta alegria… El vol ha sortit molt bé!

  Ara he acabat d’organitzar-ho tot a la meva habitació i he preparat el meu itinerari per a demà…

  dia 1 tailàndia

  2n dia

  El meu primer dia ha començat a la ciutat de Bangkok. La primera parada ha estat conèixer el “Gran Palau”, que m’ha semblat preciós per tota la seva arquitectura.
  A la tarda, després de dinar, he visitat el temple més famós de Bangkok, el “Wat Traimit”, on he quedat impressionada pel grandiós Buda d’or, de 5 tones.
  La sorpresa ha estat veure que s’estava rodant una pel•lícula, on el director, molt simpàtic, m’ha donat l’oportunitat de participar com a extra.

  dia 2 tailàndia

  3r dia

  Una vegada acabat el rodatge, he tornat a l´hotel, on he pogut gaudir d’un sopar típic tailandès, vaig triar Khao Khluk Kapi. És un arròs fregit amb salsa de gambes, servit amb pollastre dolç i verdures. Exquisit per al meu paladar.
  Tot això regat amb un vi local “Spy Wine Cooler” un vi lleuger amanit amb espècies tailandeses.
  De postres “Plàtans amb llet de coco” deliciós…
  El cambrer, molt atent, m’ha ofert una copeta de sato o vi d’ arròs.
  Un cop acabat el banquet, he baixat a veure ´’espectacle a la sala principal, situada a la planta baixa. On he pogut veure una dansa tailandesa.
  És espectacular la posada en escena de les ballarines, els seus vestits molt decorats d’ or, el seus pentinats i el maquillatge és sorprenent.
  Les ballarines ballen amb el cap i el cos alçats, mentre que amb les cames i els braços realitzen boniques i diverses figures.

  dia 3 tailàndia

  4t dia MERCAT FLOTANT

  Avui he anat a visitar un mercat flotant. N’hi ha molts. Tots són molt turístics. Jo m’he decidit pel de Damnoem Saduak. Per anar-hi he agafat una furgoneta i en una hora i mitja he arribat.
  He llogat una barca per recórrer el mercat. Hi ha molts canals, com carrers, plens de petites barques que venen de tot: objectes d’artesania, roba, souvenirs i també menjar que cuinen a la mateixa barca. Altres barques portaven verdures i fruites tropicals i oferien una àmplia gamma de colors al visitant.
  A la nit m’he unit a un grup de tailandesos per llogar una barca per anar a veure a centenars de cucs de llum que es troben al voltant del riu.
  Després de veure aquest espectacle natural he tornat a Bangkok.

  Continuarà…
   

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.