• Un viatge a Tailàndia (segona part)

  El viatge continua…

  5è dia

  Avui he arribat a Puket des de Bangkok. Realment Puket no és gaire interessant, però cal venir aquí per poder visitar les illes Phi Phi, que molts coneixereu per la pel-lícula La Platja de Leonardo Di Caprio.
  He contractat un tour i he anat amb llanxa a visitar les illes que no deceben: sorra blanca, penya-segats, peixos de colors per tot arreu i una aigua sorprenentment calenta.
  L’illa que més m’ha agradat ha estat l’illa dels micos, una illa plena de micos que quan
  han vist el vaixell han sortit corrents cap a nosaltres a veure què agafaven. Són uns micos inofensius.
  Deprés he tornat a l’illa de Phi Phi on hi ha l’hotel d’aquesta nit. És preciós, m’han rebut amb un collaret de flors i un Mai Tai.
  Ja he sopat i ara sóc a la meva habitació, ha arribat l’hora de descansar.
  Fins demà…

  6è dia

  Avui he arribat a Puket des de Bangkok. Realment Puket no és gaire interessant, però cal venir aquí per poder visitar les illes Phi Phi, que molts coneixereu per la pel-licula La Platja de Leonardo DiCaprio.
  He contractat un tour i he anat amb llanxa a visitar les illes, que no deceben: sorra blanca, penya-segats, peixos de colors per tot arreu i una aigua sorprenentment calenta.
  L’illa que més m’ha agradat ha estat l’illa dels micos, una illa plena de micos que quan
  han vist el vaixell han sortit corrents cap a nosaltres i ens agafaven encara que són micos inofensius.
  Deprés he tornat a l’illa de Phi Phi on és l’hotel d’aquesta nit. És preciós, m’han rebut amb un collaret de flors i un Mai Tai.
  Ja he sopat i ara sóc a la meva habitació, ha arribat l’hora de descansar.
  Fins demà…

  7è dia

  És ja el setè dia que sóc a Tailàndia. Avui m’he llevat d’hora per anar a Ao Nang, és un poble bastant animat amb una gran oferta de restaurants i bars. Passejant pel poble, he trobat l’opció de fer excursions a les Pheephee i altres illes, hi ha diversos xiringuitos de viatges on pots comparar preus i regatejar una mica per aconseguir un bon preu. També he trobat molts llocs on t’ofereixen massatges a bon preu i he decidit fer-me’n un per relaxar-me i recuperar ànims. Després he buscat un hotel per allotjar-me, dutxar-me, i seguir amb el viatge …

  8è dia

  Avui és el vuitè dia del meu viatge a Tailàndia i l’últim. Al matí m’he llevat molt d’hora i he decidit anar a l’illa de Koh Phayam. No he tingut cap problema per anar-hi: he agafat des del port de Ranong llanxes ràpides que surten principalment al matí.Quan he arribat m´he quedat feliçment sorprès quan he vist que els carrers principals són força estrets i el transport és només amb motocicleta, bicicleta o a peu. M’ha agradat molt perquè hi ha de tot: un centre comercial, format bàsicament d’alguns bars i restaurants sota els arbres, i algunes botiguetes de queviures i coses vàries.
  M’he allotjat a només 20 minuts de la platja envoltat d’arbres d’anacards i flors d’hibicus precioses.
  Després de tenir un bon dinar .a les 17h he tornat a l’hotel per agafar les maletes perqué el meu vol de tornada sortia a les 19h.
  No podré oblidar aquest viatge ni aquests dies que he passat. M’he relaxat ,he gaudit de bon clima , de l’ambient de la població local,a més de la deliciosa i coneguda gastronomia tailandesa i els massatges …
  Us recomano visitar Tailàndia!

  mural Tailàndia

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.