• Quan jo tenia pocs anys…

  Des del mes d’octubre i fins a final de curs, els alumnes del Bàsic 2 ens explicaran què feien quan eren petits.

  “Quan jo tenia pocs anys” és un oportunitat perquè cada alumne del curs ens faci cinc cèntims sobre la seva infantesa. Durant les presentacions, estem descobrint coses de l’alumnat com ara on vivien, si tenien mascota, on estudiaven, si els agradava anar a l’escola i, sobretot, a què jugaven.

  Guaiteu quins eren els jocs preferits d’alguns dels vostres companys estudiants de català:

  Jo jugava Kicking ball

  Jo jugava al Kicking ball

  Jo jugava kiwi

  Jo jugava al kiwi

  Jo jugava nina frutillitas

  Jo jugava a la nina frutillitas

  Jo jugava xarranca

  Jo jugava a la xarranca

  Jo jugava yaces

  Jo jugava al yaces

  La majoria de nosaltres no havíem sentit a parlar mai del kiwi, el yaces o el kicking ball. En canvi, sí que coneixíem, a vegades amb noms diferents, la xarranca, la baldufa o el tin-tin corre-corre.

  Com veieu, estem descobrint molts jocs, però també hem vist que n’hi ha molts d’altres que es juguen en diferents racons del món.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.