• Club de lectura fàcil en català i taller d’iniciació al swing!

  Dibuix lectura fàcil

  Tots aquells que tingueu ganes d’iniciar-vos en la lectura en català, teniu la possibilitat de participar en el Club de lectura fàcil.

  A la biblioteca Josep Janés, el dijous 18 de febrer, a les quatre de la tarda, organitzen un taller de lectura sobre el llibre “La rebel·lió dels animals” de George Orwell.

  Si voleu saber més coses de l’associació que l’organitza podeu pitjar aquí.

  I si us agrada ballar…

  Heu de saber que des del VxL han organitzat, conjuntament amb la Biblioteca Central Tecla Sala i amb la col·laboració de la professora Blanca, un taller de swing.

  Es distribueix en tres sessions: dilluns 8, 15 i 22 de febrer. La durada de les sessions és d’una hora i mitja (de 19 a 20.30 h) i es durà a terme a la Sala d’Actes del Centre Cultural Tecla Sala.

  Es tracta d’un taller per iniciar-se a ballar swing on es poden apuntar usuaris de la biblioteca, participants del VxL i alumnes dels cursos a partir del B3.

  És gratuït, però té places limitades (20 places), per tant, cal fer inscripció prèvia.

  No cal apuntar-se en parella només calen ganes de ballar i passar-s’ho bé!

  cartellswing

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>