• “Qui era Ramon Llull, aquest personatge tan llunyà?”

  any llull 1

  Amb motiu de l’Any Llull, en què es commemoren els 700 anys de la mort de l’escriptor i filòsof Ramon Llull, hem treballat a l’aula de Bàsic 2 del matí (dilluns i dimecres) la biografia d’aquest personatge amb el material elaborat pel Club de Scrabble de l’Hospitalet.

  En primer lloc, ara que els alumnes ja saben explicar la biografia de personatges famosos i saben parlar en passat, hem projectat un text sobre la vida de Ramon Llull. Hem parlat de com n’és d’important aquesta figura dins la literatura catalana moderna: n’és considerat el creador.

  any llull 2

  A continuació, en grups de 3 o 4, han resolt els anagrames de les paraules següents: religiós, filòsof, viatger, nàufrag, ciència, llengua, mísitca, etc.

  I, finalment, han fullejat la publicació de l’exposició “La desmesurada vida de Ramon Llull”, que també conté paraules clau sobre el personatge.

  Tot repassant continguts del curs, els alumnes han conegut tot un personatge ben llunyà en el temps!

  any llull 3

  any llull 4

  any llull 5

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>