• Anem amb taxi!

  taxiTaxi!

  “Voldria anar al carrer de l’Aprestadora, l’autobús està trigant tant! Què li sembla si agafa avinguda del Carrilet i tomba quan hi sigui a prop?”

  “Ah, que no m’entén? Doncs.. I’d like to go to Aprestadora street…!

  Què us sembla? És aquesta situació habitual entre els taxistes de la nostra ciutat? Per aconseguir que els taxistes ─molts d’ells persones nouvingudes que no tenen ni el castellà ni el català com a llengües habituals─ puguin dur a terme la seva feina amb seguretat i respondre els clients amb la llengua en què s’hi adrecen, aquest mes de març hem iniciat uns cursos de català a l’Escola de Formació del Taxi.

  Amb aquest propòsit hem fet un curs de Bàsic 3 (certificat de nivell bàsic A2) a l’Escola del Taxi dins del programa d’empreses: Català i Empreses. Ja estàs al dia?, que és el nivell que necessiten els aspirants a taxista per poder-se presentar als exàmens oficials. Dels 21 alumnes matriculats, n’han aprovat 20. Felicitats per l’esforç i l’entusiasme!

  I ara ja podem continuar el viatge: “Bon dia. No s’amoïni, que en cinc minuts ja hi som.”

  Aquesta formació tindrà continuïtat en les properes promocions de taxistes. Hi ha previstos cursos al juliol i després de l’estiu. Agafar un taxi no ha de ser una excusa per practicar anglès!

  alumnes taxi

  alumnes taxi 2

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.