• A prop de casa meva hi ha…, lluny de casa meva hi ha…

  Els alumnes del Bàsic 1 del CM de la Florida-Ana Díaz Rico han estat treballant la distribució dels districtes i els barris de la ciutat de l’Hospitalet mitjançant un plànol en el context de la unitat 3.

  En grups, cada alumne ha indicat a la resta de companys on és casa seva en el plànol mitjançant les expressions de lloc apreses, a més de dir-ne l’adreça exacta.

  2016-11-18-12-53-36

  20161110_165413

  20161110_165424

  20161110_165742

  A continuació, han hagut d’explicar quins equipaments, serveis, etc., hi ha a prop de casa seva i quins hi ha lluny, d’acord amb les icones del plànol: “A prop de casa meva hi ha l’Hospital General de l’Hospitalet…, lluny de casa meva hi ha el centre comercial…”

  Per acabar l’activitat, hem escoltat la cançó A prop, del grup Teràpia de Shock, i n’hem treballat el vocabulari bàsic: a prop de casa meva i del meu món, a prop del meu carrer, els meus amics, els meus veïns, els meus germans, el món que m’envolta, etc.

  Aquesta ha estat una bona manera de treballar visualment els barris i els serveis de la ciutat, a més de repassar els continguts gramaticals treballats en aquesta unitat.

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>