• La pissarra dels desitjos per al 2017. Tu, què vols? Jo vull…

  Avui hem finalitzat el curs de Bàsic 1 del Centre Muncipal Ana Díaz Rico-la Florida i al final de la sessió cada alumne ha escrit un desig per al 2017 a la “pissarra dels desitjos”.

  En primer lloc, hem treballat el lèxic de Nadal  (gastronomia i tradicions, com ara el Tió, la figura del caganer, etc.) i, després, hem escoltat i vist el vídeo de la cançó És un desig, de Josep Thió, amb la lletra inclosa.

   

   

  A continuació, cada alumne ha pensat un desig i l’ha escrit a la pissarra fent servir la construcció “vull + infinitiu”. Prèviament, per parelles, n’han pensat de col·lectius (“volem…”) i els hem posat en comú. Aquests són alguns dels desitjos que han escrit a la pissarra:

  Jo vull estar amb els meus fills, vull canviar de pis, vull tenir un gos, vull viatjar, vull treballar, vull canviar de feina, vull estar amb el meu pare, vull tenir fills, vull tenir a prop la família, vull tenir salut, vull comprar un cotxe, vull el permís de residència, jo vull llegir un llibre…

   

  picsart_1482265067778

   

  Aquesta ha estat una activitat nadalenca per tancar el curs que ha servit per repassar el verb VOLER i el vocabulari de verbs apresos durant el Bàsic 1.

  Bon any 2017! 

   

   

   

   

   

   

   

   

   

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.