• Al Bàsic 3 fem cinema!

    Els alumnes del Bàsic 3 que fan classe al vespre, al Centre Cultural La Bòbila, van dur a terme al gener una activitat anomenada Al Bàsic 3 fem cinema. Amb l’objectiu general d’aprendre a parlar sobre lleure i espectacles, l’activitat es va centrar en una aproximació al món del cinema emprant el català com a llengua vehicular.

    Els alumnes es van organitzar en quatre grups de quatre o cinc persones, cadascun amb el propòsit de crear una cooperativa de cinema en català i dotar-la d’una cartellera amb un repertori variat de pel·lícules. Cada alumne del grup va encarregar-se de cercar per la seva banda una pel·lícula i elaborar-ne la fitxa tècnica.

    Després d’enllestir la primera part de la feina, cada grup va presentar a la resta de la classe, a través d’un petit mural, la seva cooperativa de cinema, juntament amb l’oferta de pel·lícules que havien triat. Entre totes elles, en van recomanar una especialment i en van explicar els detalls més rellevants.

    Aquí podeu veure les fotografies i els vídeos que es van fer per recollir-ne l’experiència. Cliqueu a sobre de les fotografies per poder veure-les totes.

    no images were found

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.