• Dictat popular 2017

    Heu participat mai en un Dictat Popular? La segona edició i encara no hi heu vingut? Aquesta és la vostra, doncs!

    El dictat és un acte festiu en el marc de les Festes de Primavera en què el Centre de Normalització i la Xarxa de Biblioteques ens afegim a la commemoració de l’Any Bertrana. Farà el dictat, un text de Prudenci Bertrana, l’escriptora i actriu Estel Solé, a les 18 hores a l’Auditori Barradas.

    Hi haurà premis i un petit refrigeri per a tothom. A més, comptarem amb l’actuació musical de Swingeneris. No hi podeu faltar! Podeu fer la inscripció en línia, per telèfon o personalment el dia 18 d’abril. Per a més informació, cliqueu a cpnl.cat/dictatlh.

    Fins dimarts 18 al Barradas; reserveu-vos la data!

     

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.