• Al Bàsic 3 fem cinema! (part 2)

    Com al trimestre passat, els alumnes del Bàsic 3 han parlat de cinema. En aquesta ocasió, però, han estat els companys del Bàsic 3 de la tarda al CNl de l’Hospitalet els que l’han portada a terme.

    Igual que la primera vegada els alumnes s’han organitzat en grups, cadascun amb el propòsit de crear un cinema en català i dotar-lo d’una cartellera amb un repertori variat de pel·lícules. Cada alumne del grup s’ha encarregat de cercar per la seva banda una pel·lícula i elaborar-ne la fitxa tècnica.

    Després d’enllestir la primera part de la feina, cada grup ha presentat a la resta de la classe, a través d’un petit mural, el seu cinema, juntament amb l’oferta de pel·lícules triades.

    Aquí en podeu veure els vídeos:

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.