• Comença el Passallibres!

  Aquesta tardor, al CNL de l’Hospitalet hem posat en marxa el projecte Passallibres: aquest espai té per objectiu crear una comunitat d’intercanvi de llibres per fomentar la lectura en català i l’aprenentatge de dinàmiques col·laboratives, alhora que ens pot ajudar a revertir pràctiques de consum i a promoure la reutilització de llibres.

  Aquest mercat d’intercanvi de llibres el trobareu al vestíbul de la tercera planta del CNL de l’Hospitalet. És obert a tot l’alumnat dels cursos de català i als usuaris del centre.

   

  El funcionament és ben senzill: qualsevol persona pot agafar un llibre i endur-se’l. També en pot portar un (en català i en bon estat, eh?). El retorn dels llibres no és obligatori, així com tampoc ho és portar-ne un si n’heu agafat un altre.

  L’únic requisit que us demanem és que apunteu als fulls “Llegeixo” i “Comparteixo”, que trobareu al taulell del Passallibres, el títol de l’obra, el nom de la persona que l’ha agafat o portat i el barri on viu. Això ens servirà per seguir la pista del llibre.

  Encetem, així doncs, aquest projecte i us animem a participar-hi tant com pugueu.

  Que tingueu una bona lectura!