• Explica’ns un viatge!

  Els alumnes de l’Elemental 1 ens expliquen un viatge que per a ells ha estat inoblidable.

  T’hi animes? Ens expliques un viatge que per a tu hagi estat extraordinari?

  Comencem per la Rosi, que ens explica el viatge que ha fet aquest estiu al seu poble.

  Viatge als orígens

  Aquest estiu he visitat diverses províncies d’Espanya: Saragossa, València i el meu poble que es diu El Alcornocal, a la província de Còrdova. Només us parlaré del meu poble, esclar!

  Hi ha uns paisatges únics:  té el millor cel de tot Europa, té el millor pernil ibèric de la comarca i la gent és molt oberta.

  He visitat La Casa Cardona, que és un palauet d’estil modernista que és a Fuente-Obejuna, us envio un enllaç perquè la conegueu:

  (https://es.wikipedia.org/wiki/Casa_Cardona_(Fuente_Obejuna)

  He anat a Còrdova, és a 98 km del meu poble. He visitat la jueria, i per descomptat, he visitat La Mesquita.  És el monument més important del món islàmic occidental i és Patrimoni de la ’Humanitat.

  He fet senderisme de nit amb les meves amigues per la Sierra Morena, hem fet 12 km.  Us envio fotos, com veureu he adjuntat una foto d’un arbre, és l’alzina surera emblemàtica del poble i diuen que té uns 120 anys!!

  A la festa d’agost he gaudit molt. He fet un pastís, però no he guanyat el concurs de pastissos. I també he explicat contes als nens i hem rigut molt!!

  Aquest estiu ha sigut uns dels millors estius que he passat al meu poble!

   

  I continuem amb en David, que ens explica un fantàstic viatge a l’Uruguai.

  Dues Nits a Cabo Polonio (l’Uruguai)

  Cabo Polonio és un petit poble de la costa de l’Uruguai, on es pot trobar un far, una botiga que ven de tot, dues restaurants i un centenar de cases. Al voltant només hi ha dunes i mar fins on es pot veure. Tampoc no hi ha carreteres i per arribar-hi cal fer un recorregut de mitja hora en un bus tot terreny per la pineda i les dunes.

  La cosa més especial de Cabo Polonio és que, excepte el far, en tot el poble no hi ha electricitat. Això el transforma en un lloc encisant, sobretot a la nit,il·luminat només per espelmes i les torxes de les persones que passegen. No vam fer res durant tota l’estada!

  Només vam gaudir de la pau i la bellesa d’aquest lloc i de la companyia dels habitants més antics de la zona, els lleons marins.