• Katalonski!

    Heu vist algun dia el programa Katalonski? Per si no l’heu vist, és un programa de TV3 en què en Halldór Már, un músic islandès resident a Barcelona, viatja a diferents llocs del món per trobar-se amb gent que no és catalana però que ha après el català i als quals aquesta decisió els ha canviat la vida. Vol conèixer qui són aquests “estrangers” o “gent estranya” com ell, que, sense viure a Catalunya, parlen i pensen cada dia en català i, des del seu país, estan pendents del que passa a casa nostra.

    Doncs bé, els nostres companys del Bàsic 2 de la tarda n’han fet la seva pròpia versió.

    Aquí en teniu els vídeos

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>