• Dia Internacional de la Llengua Materna 2019

    Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Llengua Materna el 21 de febrer, el CNL de l’Hospitalet ha recollit en un mapa virtual les llengües maternes de l’alumnat. El resultat mostra que entre els nostres alumnes es parlen 29 llengües maternes, les quals hem situat en 211 ciutats del món, ubicades tant a Europa com a l’Àfrica, l’Àsia i el continent americà.

    Aquest mapa ha estat possible gràcies a la recollida de paraules que el professorat ha demanat als seus alumnes i que es poden veure fent clic damunt de cada punt d’ubicació. En total, el mapa conté 400 mots.

    El mapa s’ha transformat en un mural que es pot veure a les parets del centre, des d’on també es pot accedir al mapa virtual.

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>