• Avui m’he sentit…

  A partir d’avui fins a final de curs un alumne d’Elemental 3 ens explicarà com se sent amb una fotografia que ho il·lustri.

  Comencem amb l’Hasier.

  Avui m´he sentit amb una mica d´enyorança. Com alguns ja sabeu, sóc d´un poble petit de Navarra i allà gaudeixo de la natura perquè és al costat de casa meva. No la gaudeixo sol, m´agrada compartir-la amb en Max (el meu millor amic de quatre potes), un mastí que vam adoptar fa dos anys.

  Quan sortim a passejar tots dos, ens torna bojos anar pel camp, que en aquesta zona de Navarra és una mica desèrtic. Per la meva part, tinc un sentiment de llibertat, de contacte amb la natura i de plenitud. Mai m´ho ha dit, però suposo que al Max li passa el mateix.

  Per això, i encara qué sóc molt feliç vivint a Barcelona, de vegades em recordo de tot allò amb un sentiment trist. És llavors quan miro la foto que veieu ara, on surten el gos i el paisatge i em dona molta força.

 1. Ana Paniagua

  07 maig 19
  16:13 #

  T’entenc perfectament Hasier, quan vaig al meu poble els passejos per la naturalesa em recarreguen les piles per a la resta de l’any.

 2. CARMEN MUNIESA BOLTAÑA

  07 maig 19
  16:18 #

  Hasier t’entenc perfectament el que sents perquè quan jo vaig al meu poble una de les coses que més m’agrada és sortir a caminar per la muntanya jo sola, respirar molt fort i pensar coses molt profundes que a la ciutat sobre l’asfalt no se m’ocorren. Aquest exercici és molt sa pel cos i la ment