• Sentiment de “morriña”

  Jo, com sabeu, estic vivint a l´Hospitalet des de fa dos anys, més o menys, i a conseqüència d’això estic una mica trist perquè trobo a faltar moltes coses del meu lloc de naixement.

  El que més trobo a faltar és la meva família, però també em recordo moltíssim dels paisatges de la meva terra i, per això, sento “morriña” pels llocs nevats en ple hivern com en aquesta foto:

  També em fa sentir una mica d’aclaparament el fet de no poder respirar l’aire pur que produeixen aquests boscos que semblen una postal.

  Tot i que estic feliç en cert sentit de viure a l´Hospitalet, crec que és normal tenir un estat d’ànim general d’enyorança i tristor quan has viscut en un lloc tan fantàstic com és la muntanya de Lugo amb les seves “oriceras” enmig de la natura. Em fa goig saber que el nostres avantpassats van fer servir aquests llocs per recol·lectar-hi castanyes.    

  I per rematar, per altra banda, em sento content que tots vosaltres pugueu conèixer gràcies a aquesta petita tasca una mica del meu poble d’origen, que està immers en un parc natural que és una reserva de la biosfera, i com no podria ser d’altra manera és un luxe viure-hi.

                                                                                               

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.