• Molts bons records!

  Aquesta foto em porta molts records agradables. Està feta a Cartagena de Indias, Colòmbia, l’any 2009, quan vaig viatjar per segona vegada al meu país. En aquell viatge, per sort, vaig conèixer la meva neboda de 2 anys d’edat, es diu María José. És una nena molt especial per a mi, perquè aquest any m’havien diagnosticat artritis reumatoide i estava molt trista per això. La meva neboda em feia oblidar la malaltia que patia, era com una teràpia d’acceptació per a mi.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  La María José és una nena molt simpàtica i molt feliç, sempre amb un somriure a la cara i molt afectuosa. Aquelles vacances van ser genials després d’un any molt dur per a mi, al final vaig tornar a Barcelona amb molt ànims de lluitar i enfrontar la meva malaltia.

  Compartir aquests curts moments amb la família no té preu.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.