• Bons lectors: recomanacions per al quadrimestre febrer-juny del curs 2014/2015

  laveritatialtresmentidesLa veritat i altres mentides, de Sasha Arango

  Aquesta novel·la ens narra la història d’en Henry, un reconegut escriptor que viu feliçment casat amb la Martha. Tot canvia, però, el dia que la Betty, la seva amant i editora, li anuncia que està embarassada. A partir de llavors, Henry (que és un mentider compulsiu) ha de decidir què vol fer. És en aquest moment que realment comença aquesta història trepidant en què el protagonista ha de pensar com ho farà per continuar amb la seva mentida.

  No podreu parar de llegir fins a arribar al final…

   

  dolor  Algun dia aquest dolor et servirà, de Peter Cameron

  Aquesta novel·la, que va ser primer traduïda al castellà l’any 2012, no ha parat de rebre bones crítiques fins al punt que l’editorial Sembra ha decidit traduir-la al català.

  Ens explica la història d’en James, un noi de 18 anys, que no entén els nois de la seva edat i que renuncia a anar a la universitat perquè creu que no li pot aportar res de nou. És la història d’un jove que és capaç de qüestionar-se a si mateix i de qüestionar la família i el món que li ha tocat de viure.

  La trobareu molt interessant!

 1. SVETLANA SAZONOVA

  17 maig 16
  20:02 #

  “La veritat i altres mentides” és una novel·la que un cop comences a llegir-la t’enganxa de seguida fins que no l’acabes.
  És la història d’en Henry, l’home que viu feliçment a l’ombra del talent de la seva dona-escriptora, Martha, i rep tota la seva fama. Tot canvia després de la notícia de l’embaràs de la seva amant Betty. Des d’aleshores ell es converteix en un assassí i mentider.
  És increïble com una persona és capaç de controlar una situació, aparentment sense sortida, a través dels enganys. Ell sap “que tota la mentida ha de contenir certa dosi de veritat per ser convincent”, la qual cosa l’ajuda a evitar ofegar-se en les seves mentides.
  La novel·la m’ha agradat molt perquè representa la nostra vida real, en la qual preferim més les mentides dolces que la veritat amarga, la qual cosa implica una gran quantitat de problemes.