• Bons lectors: recomanacions per a l’estiu del 2016

  SI NO PUC VOLARSi no puc volar, d’Estel Solé

  És una novel·la desvergonyida, divertida i sincera que retrata una dona barcelonina d’uns quaranta anys, neuròtica, que lluita per encaixar en el món actual.

  És la història de l’Ànnia, que acaba de divorciar-se a causa d’uns problemes d’infertilitat que li han fet capgirar molts principis  i valors. I, mentre s’està traslladant de pis després de separar-se, descobreix la mentida més gran que el seu exmarit li ha amagat…

   

  MANUAL PER A DONES DE FER FEINESManual per a dones de fer feines, de Lucia Berlin

  Tria dels millors contes de Lucia Berlin, autora poc reconeguda en vida però actualment molt valorada. Són relats gairebé autobiogràfics que ens mostren les angoixes i aventures de l’autora, que va tenir una vida molt complicada, però plena d’alegria i bon humor, com els seus contes.