• Lectors que comencen- Abril/juliol 2018

  • Cartes d’amor de 0 a 10, de Susie Morgenstern

  És la història de l’Ernest, de 10 anys, la mare del qual va morir en néixer ell, i el seu pare ha desaparegut. Ell viu amb la seva àvia, la Precieuse, però pensa que la seva vida no val res. L’única distracció que té és una misteriosa carta que el seu avi havia enviat des del front durant la guerra. Però un dia arriba a classe una alumna nova, la Victoire de Montardent, una nena que es fixa en l’Ernest…

   

  • El caçador d’estrelles, de Ricardo Gómez

  És la història d’en Batxir, que viu en un campament de sahrauís i té una malaltia als pulmons que l’obliga a estar quiet a la seva tenda tot el dia, des d’on només pot escoltar els sons  que li arriben. I així es va imaginant tot el que passa al voltant seu.

   

   

  • El dia que vaig marxar, de Carles Porta

  És una història inspirada en un fet real sobre l’assetjament escolar. Ens explica la història de Lolo, que sembla portar una vida normal, va a l’institut, té amics. Però res és el que sembla: va ser abandonat pels seus pares, el van portar a viure amb el seu germanastre, a l’institut només s’envolta de nois amb problemes… Tot això farà que visqui situacions desagradables.

   

   

   

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.