• Lectures per a bons lectors- Abril/juliol 2018

  • Les vuit muntanyes, de Paolo Cognetti

  Novel·la guanyadora del Premi Strega en què s’explica la història d’en Pietro, un noi de ciutat que estiueja als Alps italians. Allà coneix en Bruno, fill d’un  paleta de la zona, que no ha anat mai a l’escola, i que s’ha de fer càrrec del bestiar que té la seva família. Estiu rere estiu, en Bruno i en Pietro es van fent amics malgrat les diferències dels seus orígens.

   

  •  La fugitiva, de Blanca Busquets

  L’última novel·la de Blanca Busquets ens torna a portar al poble de Cantonigròs, que ella anomena ‘La Carena’, i té com a protagonista la Mireia, una dona de més de noranta anys que viu sola a Barcelona. A través de la Mireia anirem revivint la infantesa de La Carena i el dia a dia actual.

   

  • La novel·la de Sant Jordi, de Màrius Serra

  La novel·la de Màrius Serra està ambientada el dia de Sant Jordi a Barcelona en una Catalunya independent, en la qual trobem cinc personatges del tot diferents: l’àlter ego de l’escriptor i tres personatges més relacionats amb el món del llibre: un editor, un escriptor portuguès de renom i una noia que ha d’acompanyar-lo. Però una sèrie de crims es van succeint a les parades de llibres, la qual cosa configura una diada de Sant Jordi una mica especial…