• Lectures per a bons lectors- Setembre/gener 2018

  CANÇÓ DE LA PLANA, Kent Haruf

  Novel·la ambientada a Holt, un poble dels Estats Units, en una ambientació molt rural, on una colla de personatges ben diferents ens expliquen el dia a dia de les seves vides: dos germans pagesos solitaris, una noia jove embarassada la qual ha de buscar-se un lloc on viure, etc. L’autor aconsegueix una història molt entranyable en què es  fa difícil no empatitzar amb els personatges i sentir-hi una profunda simpatia.

   

   

   

  EL RISC MÉS GRAN, Laura Pinyol

  La Júlia, una dona de 34 anys i mare de dos fills, s’acaba de separar i es trasllada a viure a la Terra Alta. Allà començarà de zero i veurem com fins ara la seva vida ha estat marcada per les decisions del que era la seva parella fins ara, i no per les seves. Una història reivindicativa, on hi veiem, sobretot, el fons de les relacions sentimentals.

   

   

   

   

   

  EL CEL NO ÉS PER A TOTHOM, Marta Rojals

  Finalment ens arriba la nova novel·la de la Marta Rojals! Aquesta vegada ens porta la història d’una família durant quaranta anys, marcada sobretot per la manca de relació entre dues germanes bessones, la Sara i l’Eva,  amb constants anades i vingudes en el temps que ens ajuden a entendre tota la història d’aquesta família.

   

   

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.