• BONS LECTORS- Curs 19/20- RECOMANACIONS TARDOR I HIVERN

  Canto jo i la muntanya balla, d’Irene Solà

  Premi Llibres Anagrama de Novel·la, aquesta és una història ambientada en un món rural, i està centrada en una família que viu a la muntanya. La novel·la ens explica el seu dia a dia, durant el qual el que realment és important és la veu narrativa, que canvia a cada capítol. El que és més sorprenent és que no sempre són persones les qui expliquen la història, sinó elements de la natura.

   

   

  Banderes dels altres, de J.N. Santaeulàlia

  Ambientada entre els anys 1936-1975, veiem com tres famílies de Barcelona, el Pla de l’Estany i l’Empordà sobreviuen en aquests anys tan difícils de la postguerra. A través dels ulls dels nens, observem com vivien, com era el seu dia a dia, els moments en què no podien parlar català i no entenien per què, o quan sonava el toc de queda, o per exemple quan havien de cremar les revistes en català que tenien a casa.

   

  Visc, i visc, i visc, de Maggie O’Farrell

  Ens trobem davant d’un llibre de memòries diferent, un llibre que ens explica disset escenes de la vida de l’autora en les quals ella va experimentar alguna mena de perill. Són contes explicats en primera persona que ens obliguen a reflexionar sobre què faríem cadascun de nosaltres en les mateixes situacions.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.